Eric de Noorman 3, "De Sultan van Akaiim"+"De geheimzinnige bron" - Nederl. oblong-reeks, sc, 2e druk (1949)

Redelijke staat tot goede staat
2e druk uit 1949, herkenbaar aan de backcover met vermelding van 5 titels.

Het album verkeert in vrij goede, zowat gemiddelde staat. De rug vertoont wrijfsporen en lichte millimeterslijtage aan de uiteinden, maar is wel nog gesloten. De covers zijn wat bevlekt/beduimeld en het voorplat vertoont een lichte verticale kreuk in het rechtergedeelte. Binnenwerk met lichte gebruikssporen en enkele kreukjes, maar alles zit wel nog mooi vast in de nietjes. Het album is geheel onbeschreven.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 4,00
 
Biedgeschiedenis: