Craenhals, François - Beroering te Lourdes - Bernadette Soubirous- 1e druk - softcover - 1959

Goede staat Uitgegeven door Altiora N.V. te Averbode in 1959
Beroering te Lourdes, het leven van de Heilige Bernadette', getekend door François Craenhals, de tekenaar van de Koene Ridder. Uitgegeven door Altiora N.V. te Averbode in 1959.

Album in goede staat. Covers mooie heldere kleuren met lichte sleet en kreukjes in de covers, penkrabbel op cover. Rug goed met lichte sleet, touchering aan de toppen, onderste 2 cm een strookje tape. Boekblok in goede en fraaie staat met zeer frisse bladen! Prijsje in potlood is mogelijk.

kijk goed naar de foto's, deze zijn onderdeel van de beschrijving.
Dit mooie lot wordt verzonden of kan worden opgehaald in onze stripwinkel in 's-Gravendeel.


Verkoper
Nederland € 8,00
België € 10,00
Frankrijk € 19,00
De nota wordt verzonden na het einde van onze complete veiling. Probeer aankopen te combineren om goedkoper uit te zijn met de verzendkosten! Vermeld bij betaling altijd uw notanummer!!
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 155,00
 
Biedgeschiedenis: