Michel Vaillant - Nieuw Seizoen - Duels/Pikes Peak - delen 9 en 10 - hc - 2020/2021

Nieuwstaat - Graton
De 2 meest recente delen uit de reeks Michel Vaillant - Nieuw Seizoen, te weten:
Deel 9: Duels
Deel 10: Pikes Peak

In het weekend dat na een sensationeel race-seizoen de wereldkampioen formule 1 - 2021 bekend gaat worden veilen wij deze 2 autosport avonturen.
Hoe toepasselijk...Wordt het voor de 8ste keer Lewis Hamilton of krijgen we voor het eerst in de geschiedenis een Nederlandse wereldkampioen in de koningsklasse van de autosport?

Hardcover
1ste druk
Uitgeverij: Graton
Jaar van Uitgifte: 2020 / 2021
Genre: Autosport
2x56 pagina's
Nieuwstaat

Tip:
Op 1 juli 2021 openden wij de deuren van onze spiksplinternieuwe winkel in Eindhoven. Een ideale gelegenheid om uw kavel bij ons op te komen halen in de winkel. Zodoende bespaart u ook nog eens op de verzendkosten. Wij zien uw eventuele bezoek met enthousiasme tegemoet!

Indien verzending toch de voorkeur heeft: kavel wordt met zorg verpakt.
Voordelige* zakelijke verzending via My Parcel
*Bij gecombineerde aankopen zijn de verzendkosten tot een gewicht van 23 kilogram,
- voor Nederland: € 8,95
- voor België: € 11,95
Verkoper
Nederland € 8,95
België € 11,95
Frankrijk € 19,95
Gewonnen kavels worden ten alle tijden binnen 3 dagen na betaling verzonden. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel verlies of beschadiging tijdens de verzending. Aangetekende verzending is desgewenst op verzoek mogelijk. Kosten koper. Verzendkosten besparen? U kunt dit kavel ook ophalen bij de verkoper: Eindhoven, Nederland. Indien u meer kavels van deze aanbieder wint dan betaalt u gecombineerde verzendkosten, afhankelijk van het totaalgewicht. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Bent u ontevreden laat het ons weten, bent u tevreden vertel het anderen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 26,00
 
Biedgeschiedenis: