Spirou, Album 23 - Dupuis, HC, 1e druk/EO (1947)

Goede staat
Bundeling van de weekbladen Spirou n°490 t/m 506 uit 1947.

Het aangeboden exemplaar heeft een bijna-complete rug; helemaal bovenaan ontbreekt een heel klein hapje. De frontcover is eerder fris, de backcover licht beduimeld. De randen zijn grotendeels erg goed, met lichte plaatselijke wrijfsporen en zeer gering papierverlies op de hoekjes. Het boekblok zit mooi vast in de band en de schutbladen zijn ongeschonden. De weekbladen verkeren in prima staat. Het album is compleet en onbeschreven.
Nederland € 10,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 39,00
 
Biedgeschiedenis: