Blueberry - Mister Blueberry - Dust - hardcover linnen rug (luxe) - 2021

Nieuwstaat - Sherpa
Blueberry - Mister Blueberry
Deel 5: Dust

Speciale editie van Dust toont het indrukwekkende tekenwerk van Jean Giraud in zwart-wit, rechtstreeks gereproduceerd van de originele pagina’s.

De shoot-out in de OK Corral tussen wetshandhavers en leden van de Clanton-familie nadert zijn einde, maar heel dichtbij speelt zich een tweede drama af: een krankzinnige moordenaar heeft de aantrekkelijk Doree in zijn greep en dreigt haar te vermoorden. Blueberry weet dat op het nippertje te voorkomen, maar de moordenaar ontsnapt. In Tombstone blijft het onrustig en de gebroeders Earp krijgen het nu aan de stok met invloedrijke burgers die de lokale politiek naar hun hand willen zetten… En dan zijn er nog de indianen, onder wie Geronimo, die vastzitten in de stadsgevangenis… Blueberry is er nog niet klaar mee!

Hardcover luxe uitgave met linnen rug
1ste druk
Nieuwstaat
Uitgeverij: Sherpa
Jaar van Uitgifte: 2021

Hardcover bevindt zich in originele ongeopende seal!
Fotoserie maakt onderdeel uit van de kavelbeschrijving

Tip:
Op 1 juli 2021 openden wij de deuren van onze spiksplinternieuwe winkel in Eindhoven. Een ideale gelegenheid om uw kavel bij ons op te komen halen in de winkel. Zodoende bespaart u ook nog eens op de verzendkosten. Wij zien uw eventuele bezoek met enthousiasme tegemoet!

Indien verzending toch de voorkeur heeft: kavel wordt met zorg verpakt.
Voordelige* zakelijke verzending via My Parcel
*Bij gecombineerde aankopen zijn de verzendkosten tot een gewicht van 23 kilogram,
- voor Nederland: € 8,95
- voor België: € 11,95
Verkoper
Nederland € 8,95
België € 11,95
Frankrijk € 19,95
Gewonnen kavels worden ten alle tijden binnen 3 dagen na betaling verzonden. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel verlies of beschadiging tijdens de verzending. Aangetekende verzending is desgewenst op verzoek mogelijk. Kosten koper. Verzendkosten besparen? U kunt dit kavel ook ophalen bij de verkoper: Eindhoven, Nederland. Indien u meer kavels van deze aanbieder wint dan betaalt u gecombineerde verzendkosten, afhankelijk van het totaalgewicht. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Bent u ontevreden laat het ons weten, bent u tevreden vertel het anderen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 31,00
 
Biedgeschiedenis: