Suske en Wiske 2, "De vliegende aap" - Standaard Boekhandel, sc, 3e druk (1950)

Zeer goede staat
Bijzonder mooi bewaarde derde druk uit 1950, allicht best te omschrijven als zeer, zeer goede staat.

Dit exemplaar heeft een zeer mooie rug met minimale wrijfsporen en een mooi aanwezig origineel wit lijntje. Zowel de front- als de backcover zijn opvallend fris en strak, met enkele minieme leeskreukjes weglopend van de rug. Zeer mooi binnenwerk met erg frisse bladspiegels en doorgaans gave randen. Klein millimeterscheurtje in de zijrand van p.11/12 (zie ook detailfoto 17). Het boekblok en de cover zitten nog perfect met de nietjes aan elkaar. Ook het middenblad zit vast in de nietjes, al werden ter hoogte van het bovenste nietje twee kleine scheurtjes in de centrale marge netjes verlijmd (zie ook detailfoto 25). Het album is geheel onbeschreven.
Nederland € 12,50
België € 8,50
Wordt verzekerd verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 175,00
 
Biedgeschiedenis: