Jommeke 9, "De schildpaddenschat" - Het Volk, sc, 1e druk (1961)

Goede staat
Het betreft een goed bewaard gebleven exemplaar. De front- en backcover zijn nog opvallend fris van kleur en ze vertonen eerder geringe leeskreukjes. De rug is geschaafd, maar niet ingescheurd. Het binnenwerk zit achterzijds met de nietjes vast aan de cover; voorzijds is er wat opening. Frisse bladspiegels en alle bladen zitten ook nog mooi vast in de nietjes, inclusief het middenblad. Boek is bevlekt rondom het iets roestige bovenste nietje. Lichte gomsporen op de binnenzijde van de frontcover, waar een naam werd verwijderd.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 35,00
 
Biedgeschiedenis: