Kroniek der guldensporenslag - Nrs. 1 t/m 4 - HC - 1e druk 1994-2000

Zeer goede staat
Ik beoordeel dit kavel als zeer goed. Er is nl. aan elk boek altijd wel wat op te merken. Een butsje, schuifspoor of wat dan ook. De foto’s zijn dan ook een onderdeel van de beschrijving. Geen opmerkingen over boekblok. Geen naamsvermelding, stempels of prijzen.
Zie ook mijn andere kavels om mogelijk verzendkosten te drukken.
M.b.t. deel 4: het betreft de standaard hardcover; echter, het boekblok is in Z/W (zoals de luxe editie). Voor mij niet duidelijk of de standaarduitgave ook in een Z/W editie is uitgegeven of dat er hier sprake is van een misdruk.
Verkoper

Melomanestripofiel

Nederland € 10,00
België € 21,00
De strips worden goed verpakt en aangetekend verzonden met Postnl. Verzending naar België: tot 2 kilo € 15, 2-5 kilo € 21 en 5-10 kilo € 27. Afhalen in Rinsumageast is mogelijk na afspraak.
-Verzending via Post.nl. -NL aangetekend en verzekerd pakket tot 10 kg verzendkosten € 10,00. -BE aangetekend en verzekerd pakket tot 2 kg verzendkosten € 15,00. -Afhalen in Rinsumageast na afspraak mogelijk.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 28,00
 
Biedgeschiedenis: