Kuifje 12, "De 7 kristallen bollen" - Casterman, HC, 1e druk (1948)

Zeer goede staat
1e druk, dus o.a. met mummie binnenin op de titelpagina.

Dit exemplaar heeft een opvallend frisse frontcover met mooie heldere kleuren. De backcover is eveneens goed, maar toch iets meer beduimeld en met heel lichte potloodstreepjes achter de titels in de lijst. Verder is het album echter onbeschreven. De kopse randen zijn doorgaans licht geschaafd, met enkel aan de onderste hoekjes een beetje bloot karton. De rug is compleet en kent heel gering verlies aan gele kleur. Het bovenste uiteinde vertoont wel een deukje. Het binnenwerk zit nog mooi vast in de band en in de naaidraad, en de schutbladen zijn fris en ongeschonden. De bladspiegel is doorgaans prima, maar plaatselijk zeer licht beduimeld in de marges.
Verkoper
Nederland € 9,00
België € 7,70
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 340,00
 
Biedgeschiedenis: