Weekblad Kuifje, bundeling 46 - Lombard, hardcover, 1e druk (1960)

Goede staat tot zeer goede staat
Bundeling van de weekbladen Kuifje nr 50 (1959) t/m 9 (1960).

Dit album verkeert in prima staat. Het heeft een complete rug met plaatselijk lichte wrijfsporen. De frontcover is fris van kleur, de backcover is licht beduimeld. Grotendeels gave randen, met enkel op de hoeken wat meer sleet en daardoor een beetje bloot karton. Naamsvermelding in viltstift op de binnenzijde van de frontcover. Alles zit mooi vast in de band. De weekbladen zijn compleet en verkeren doorgaans in zeer goede staat; voorblad van nr 50 (1959) met een verlijmde scheur in de onderrand. De Kuifje's-punten zijn aanwezig (voorbeeldfoto 16). Ook de bijlage bij nr9 (1960) is mee ingebonden (zie foto's 17 en 18). Een enkele traceerpuzzel werd met balpen ingevuld (zie foto 19).
Nederland € 10,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 18,50
 
Biedgeschiedenis: