Suske en Wiske 16, "De sterrenplukkers" - Standaard, sc, 1e druk (1952)

Redelijke staat tot goede staat
Dit exemplaar heeft een cover met geschrijf en gomsporen, zowel voor- als achteraan. Verder is de staat echter beter. De rug vertoont algemene schaafsporen, maar hij is grotendeels gesloten, met enkel aan de uiterste millimeters afronding/inscheuring. Het binnenwerk en de cover zitten achterzijds met de nietjes aan elkaar vast; voorzijds is er opening (vergelijk foto's 11 en 18). Het binnenwerk is prima, met doorgaans frisse bladspiegels. Alle binnenbladen zitten nog mooi vast in de nietjes, ook het middenblad.
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 7,50
Wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 185,00
 
Biedgeschiedenis: