Suske en Wiske, "De wolkeneters" - Standaard, luxe hardcover met linnen rug, groot formaat (2016)

Zeer goede staat - medewerkersexemplaar K, gesigneerd
Hardcover op groot formaat (ong. 36 x 45,5 cm), uitgegeven in een beperkte oplage van 112 exemlaren, waarvan slechts 12 medewerkersexemplaren voorzien van een letter A t/m L, alle gesigneerd door beide dochters van Willy Vandersteen. Het aangeboden exemplaar is één van de 12 medewerkersexemplaren. Het is voorzien van de letter K.

Deze uitgave werd oorspronkelijk tegen extra betaling aangeboden aan de winnaars van kavels in een online-veiling van de originele pagina's van het album. Het is samengesteld op basis van reproducties van die originele platen.

Het album vertoont lichte slijtage aan de hoekjes van de cover. vooral bovenaan, waar o.a. een deukje en twee kleine breuklijntjes zichtbaar zijn (zie ook foto's 7 en 8). Verder is het album als nieuw.
Nederland € 10,00
België € 10,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 475,00
 
Biedgeschiedenis: