Michel Vaillant, "De waaghalzen" - Lombard Collectie - Van der Hout, sc [1967]

Zeer goede staat
Dit album vermeldt jaartal 1964 binnenin, net als de uitgave bij Lombard, maar aangenomen wordt dat het dateert uit 1967.

Het aangeboden exemplaar verkeert in zeer goede staat. De rug is mooi gesloten en vertoont minimale wrijfsporen. De covers zijn fris, met plaatselijk enkele lichte en kleine kreukjes. Ook het binnenwerk is mooi. Het zit nog goed vast in de cover en de bladspiegels zijn doorgaans erg fris. Achteraan enkele pagina's met een klein kreukje in de benedenhoek. Het album is geheel onbeschreven.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 27,00
 
Biedgeschiedenis: