Kuifje 4, "De blauwe lotus" - Casterman, HC, 1e druk (1947)

Goede staat tot zeer goede staat
Dit exemplaar is goed bewaard, met normale, eerder lichte uiterlijke gebruikssporen. De rug is compleet en vertoont lichte schaafsporen met beperkt verlies van rode kleur. De frontcover is grotendeels fris van kleur, met geringe wrijfsporen. De kopse randen en hoekjes zijn doorgaans maar licht geschaafd, met plaatselijk verlies van oppervlaktepapier tot gevolg. Tevens vertonen de randen twee deukjes (zie o.a. de foto's van de frontcover, links onder en rechts bovenaan). Het binnenwerk zit mooi origineel vast in de band en in de naaidraad, en de schutbladen zijn ongeschonden. De bladspiegel is doorgaans netjes, soms wat vlekjes in de marges. Het album is geheel onbeschreven.
Verkoper
Nederland € 9,00
België € 7,70
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 340,00
 
Biedgeschiedenis: