Suske en Wiske 12, "Het zingende nijlpaard" - Standaard, sc, 1e druk (1951)

Redelijke staat
Dit exemplaar heeft een frontcover met geschrijf en gomsporen, en tevens diverse kreukjes. De backcover oogt wat frisser. Ter hoogte van het onderste nietje zijn sporen van verwijderde tape zichtbaar; hier werd een scheurtje in de cover netjes verlijmd. Ook de geschaafde rug werd deels gelijmd. Binnenin eveneens sporen van verwijderde tape tussen de cover en het boekblok, wat er op wijst dat het geheel terug werd vastgezet in de nietjes. De bladen zitten vermoedelijk wel nog origineel in de nietjes, want de randen van het middenblad zijn gaaf. Uit de benedenhoek van het laatste blad ontbreekt echter wel een hap uit de marge (voorlaatste foto).
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 7,50
Wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 80,00
 
Biedgeschiedenis: