Vleugels van hoop - Nrs. 1 en 2 compleet - Hardcover - eerste druk ( 2021)

Nieuwstaat - incl strandlaken
Vleugels van hoop:
1: Engelen
2: Demonen
Du Caju mogen we toch stilaan echt gaan bestempelen als de Vlaamse expert in het tekenen van historische voertuigen en oorlogsmachinerie met paardenkracht. Oldtimers, tanks, (jacht)vliegtuigen, het is te zien waar Du Caju’s hart ligt. Vooral nu hij geen deel meer uitmaakt van het team achter de Kiekeboes valt op hoezeer hij zich daarin is gaan specialiseren. Het spreekt voor Du Caju en zijn scenaristen (zowel voor Van Rijckeghem als nu voor Antunes) dat de aandacht voor de pk’s nooit de bovenhand neemt.
Foto's maken deel uit van de omschrijving
Verkoper

Hooijma

Nederland € 7,50
België € 13,00
Frankrijk € 13,00
betaling met overschrijving binnen de 7 dagen na aankoop. Gewonnen kavels worden ten alle tijden binnen 3 dagen na betaling verzonden. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel verlies of beschadiging tijdens de verzending. Aangetekende verzending is desgewenst op verzoek mogelijk. Kosten koper. Afhalen kan ook mits voorafgaandelijk contact voor afspraak. verzendingskosten worden meegedeeld volgens grote en gewicht van de kavel. voorkeur gaat uit naar verzenden met PostNL of DHL.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 41,00
 
Biedgeschiedenis: