Blake en Mortimer - De sarcofagen van het 6e continent - Genummerde en gesigneerde Hc - 1e druk - (2005).

Quasi nieuwstaat A. Juillard naar E.P. Jacobs
Leuk curiosa voorzien van luxe genummerd en gesigneerde Hc met extra zeefdruk en dit in een opbergcassette uitgegeven door Blake en Mortimer. Het betreft hier het album De sarcofagen van het 6e continent van de hand van A. Juillard en Y. Sente uitgegeven in 2005.
Doos kent scheurtje op de hoek maar anders zo goed als nieuwstaat.
Kijk goed naar de foto's want die zijn een fundamenteel onderdeel van de beschrijving. Ze bevatten de zichtbare en onzichtbare gebreken.

Stel uw vragen voor het einde van de veiling. Meerdere aankopen kunnen bijna altijd (tot 20 kilogram) als 1 pakket worden verzonden. Van verzendkosten wordt niet afgeweken.
Laat uw pakket desnoods aangroeien tot een redelijk geheel om verzendkosten te drukken.
Verkoper
Nederland € 10,95
België € 9,95
Frankrijk € 14,00
Enkele verkoopafspraken: - graag betaling binnen de 8 dagen dan volgt verzending ook binnen dezelfde termijn. - alle zendingen worden met zorg en zo snel mogelijk behandeld. - meerdere aankopen worden (indien mogelijk) gegroepeerd verzonden - alle zendingen worden verzonden als pakket tegen handtekening, met extra verzekering via PostNl. - afhalen kan te Asse en uitzonderlijk ook te Gent. - eventuele vragen liefst stellen VOOR inde veiling.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 48,00
 
Biedgeschiedenis: