Mermaid Project - Nrs. 1 t/m 5 compleet - sc - Dargaud - 1e druk 2016/2018

Nieuwstaat - Tekenaar: Fred Simon / Scenarist: Leo
In een toekomstige wereld met de gevolgen van de huidige klimaat- en energie-crisis, raakt de hoofdpersoon Romane (een jonge, vrouwelijke politie-inspecteur) betrokken bij een onderzoek naar een misdadig bedrijf, dat verboden, genetische experimenten uitvoert: het Mermaid project.

Albums zijn allen in nieuwstaat
Verkoper

Mocho

Nederland € 6,95
België € 12,00
Frankrijk € 12,00
Items worden via PostNL met Track&trace-code bezorgd op huisadres voor € 6,95 bij pakket t/m 10 kg en voor € 13,20 bij pakket van 10-23 kg. Voor Belgie en Frankrijk: pakket t/m 2 kg: € 12,00 en pakket van 2-5 kg: € 18,50
Welkom in mijn shop. Ik ben geen striphandelaar, maar wel een verzamelaar. Na mijn pensionering, heb ik recent de tijd gevonden om mijn verzameling te inventariseren en te organiseren. Daardoor zal ik een deel ter verkoop en ter veiling aanbieden. - Voorwaarden: Gaarne betaling via bankoverschrijving. Zodra ik het geld van de bestelling binnen heb, verstuur ik de strips zo spoedig mogelijk, meestal binnen 3 - 5 dagen. Niet goed, geld terug: mocht een bestelling niet voldoen, dan wordt het betaalde bedrag, exclusief retour-verzendkosten, teruggestort op uw rekening, mits het item onbeschadigd en in de originele staat binnen 2 weken is teruggestuurd. - Verzendkosten: Mijn prijzen zijn exclusief verzendkosten. Verzending vindt plaats via Post Nl, op basis van hun tarieven. De exacte verzendkosten krijgt u samen met mijn rekeningnummer in de bevestigingsmail toegestuurd.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel sluit over :
Uw bod


Volgend minimum bod : €
Inclusief BTW.
 
Biedingen:
Hoe werkt het bieden?