Kuifje 9, "De geheimzinnige ster" - Casterman, HC, 1e druk (1947)

Goede staat - twee papiersoorten
Van deze 1e druk bestaan, zoals bekend, varianten met respectievelijk zogenaamd 'houthoudend' en 'houtvrij' papier. Bij het aangeboden exemplaar valt op dat de 1e en de 4e katern veel sterkere verkleuring vertonen dan de 2e en de 3e katern; hier werden dus blijkbaar verschillende kwaliteitsoorten papier door elkaar gebruikt (zie laatste foto, waar de twee worden gecontrasteerd).

De covers hebben lichtgeschaafde randen en ogen plaatselijk wat beduimeld, vooral tegen de rug aan. De rug zelf vertoont eveens wat vlekjes en verkleuring, m.n. op de kopse kant. Op de frontcover werd de reekstitel getraceerd met pen (zie ook de voorlaatste detailfoto), maar verder is het album onbeschreven. De randen van de covers vertonen beperkte schaafsporen en de hoekjes zijn nog relatief scherp. Het binnenwerk zit vast in de band en in de naaidraad, en de schutbladen zijn ongeschonden. Veelal nette bladspiegel en gave randen.
Verkoper
Nederland € 9,00
België € 7,70
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 806,00
 
Biedgeschiedenis: