Achilles 1 t/m 3 - Collectorspack Complete reeks - met stofomslag en gelimiteerde exclusieve art-print - Hardcover - Eerste druk - 2021

Nieuwstaat - Dark Dragon Books
Achilles, Collectorspack complete 3-delige reeks
met stofomslag en gelimiteerde exclusieve art-print

Delen:
1 - Schone Helena
2 - Uit liefde voor Patroclus
3 - Van ijzer en Vlees
3x Hardcover in ongeopende seal met extra sleeve (stofomslag)

Als bonus wordt een prachtige art-print meegeleverd. De art-print is in samenwerking met de uitgeverij Dark Dragon Books exclusief gemaakt voor stripwinkel StripBteaser en dan ook voorzien van het logo van onze stripspeciaalzaak.

Bovendien is deze art-print gelimiteerd en genummerd op slechts 25 exemplaren!*
* het nummer welke de winnaar van dit kavel ontvangt, wijkt af van het nummer zoals afgebeeld op de foto's in dit kavel.

Na het succesvolle INGUINIS komt Dark Dragon Books met deze nieuwe erotische reeks. Het binnenwerk is adembenemend mooi geschilderd door Cosimo Ferri. Deze titel wordt gelimiteerd uitgebracht.

3x Hardcover
1ste druk
Uitgeverij: Dark Dragon Books
Jaar van Uitgifte: 2021
Maar liefst 3x 64 blz. lees/ en kijkplezier
Nieuwstaat
Fotoserie met onderdeel uit van kavelbeschrijving.

Tip:
In de zomer van 2021 openden de deuren van onze nieuwe winkel in Eindhoven. Een ideale gelegenheid om uw kavel bij ons op te komen halen in de winkel. Zodoende bespaart u ook nog eens op de verzendkosten. Wij zien uw eventuele bezoek met enthousiasme tegemoet!

Indien verzending toch de voorkeur heeft: kavel wordt met zorg verpakt.
Voordelige* zakelijke verzending via My Parcel
*Bij gecombineerde aankopen zijn de verzendkosten tot een gewicht van 23 kilogram,
- voor Nederland: € 8,95
- voor België: € 11,95


Verkoper
Nederland € 8,95
België € 11,95
Frankrijk € 19,95
Gewonnen kavels worden ten alle tijden binnen 3 dagen na ontvangst betaling verzonden. Verzending geschiedt via My Parcel (Post NL); Versturen van bestellingen vindt plaats volgens tarieven standaard brievenbuspost met Track & Trace, dan wel pakketverzending (+2kg.) met Track & Trace code. Aangetekende, verzekerde verzending is desgewenst op verzoek mogelijk. Kosten koper. Verzending naar buitenland geschiedt altijd middels verzekerde pakketpost. Verzendkosten besparen? U kunt uw aankopen ook ophalen bij ons in Eindhoven - Nederland. Indien u meerdere aankopen doet binnen een periode van 7 werkdagen, dan kunt u deze bestellingen in één keer laten verzenden en betaalt u slechts 1x gecombineerde verzendkosten, afhankelijk van het totaalgewicht. U dient dit dan wel per mail of telefonisch aan ons kenbaar te maken. Schade goederen: Indien de koper bij ontvangst van de goederen aantoonbare schade constateert aan de buitenzijde van de verpakking, dient hij/zij het pakket/de pakketten ten alle tijden te weigeren. Indien u als koper besluit het pakket toch in ontvangst te nemen, dient u een schriftelijk bewijs van "melding van schade bij ontvangst" te kunnen overleggen. Melding van schade dient altijd schriftelijk te gebeuren binnen 72 uur na ontvangst van de goederen. De datum en het tijdstip volgens de track en trace gegevens van de vervoerder zijn hierbij bindend. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele beschadigingen tijdens verzending, indien melding van deze schade plaatsvindt, later dan 72 uur na ontvangst van de goederen. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Bent u ontevreden laat het ons weten, bent u tevreden vertel het anderen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 65,00
 
Biedgeschiedenis: