De Rode Ridder 19, "Koning Arthur" - Standaard-Boekh., sc, 1e druk (1964)

Goede staat tot zeer goede staat
Het betreft een prima exemplaar met een mooi gesloten rug met wat wrijfsporen. De front- en backcover zijn opvallend fris van kleur en grotendeels strak, met hier en daar een licht leeskreukje. Het binnenwerk en de cover zitten nog origineel met de nietjes aan elkaar en ook het middenblad zit perfect vast. Lichte gomsporen op de binnezijde van de cover, waar een naampje werd verwijderd.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 27,00
 
Biedgeschiedenis: