Kuifje 2, "De krab met de gulden scharen" - Casterman, HC, 1e druk (1947)

Goede staat tot zeer goede staat
1e druk, dus met 4 grote kleurplaten over een volledige pagina.

De cover van het aangeboden exemplaar vertoont enkele vlekjes en plaatselijk oppervlakkige schaafsporen. De rug is compleet en vertoont eerder gering verlies aan rode kleur en lichte afronding aan de uiteinden. De kopse randen vertonen schaafsporen, met beperkt verlies van oppervlaktepapier, en de hoekjes zijn nog relatief scherp. Het binnenwerk zit nog mooi vast in de band en in de naaidraad, en de schutbladen zijn ongeschonden. Veelal nette bladspiegel en gave randen met beperkte vlekjes. Het album is onbeschreven.
Verkoper
Nederland € 9,00
België € 7,70
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 211,00
 
Biedgeschiedenis: