Kleine Zondagsvriend - Album 4 - De Vlijt, HC met linnen rug, 1e druk (1947)

Goede staat tot zeer goede staat
Bundeling van nrs 22 tot en met 52 uit 1947. Zoals geweten werden de bijvoegsels 'K.Z.V. Nieuwsblad' niet opgenomen in de vroege KZV-bundelingen, omdat de banden van de uitgever te dun waren. Ook in het aangeboden exemplaar ontbreken de bijvoegsels, zodat de paginanummering onlogisch lijkt, maar dat is dus volkomen normaal.

Het aangeboden exemplaar is m.a.w compleet en het verkeert in prima staat. Het heeft een mooie rug en eerder frisse frontcover en een iets meer beduimelde backcover. De randen vertonen lichte wrijfsporen, waardoor onderaan en op de hoekjes wat oppervlaktepapier ontbreekt en daardoor bloot karton zichtbaar is. Het binnenwerk zit nog origineel vast in de band; het voorste schutblad is ongeschonden, uit het achterste ontbreekt bovenaan een hoek, maar dat is meteen ook de belangrijkste bemerking. De weekbladen zelf verkeren in uitstekende staat en ze zijn geheel onbeschreven.

Bevat o.a. afkleveringen (ook in kleur) van 'Tom Poes en de Bommelschat'.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Kavel wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 77,00
 
Biedgeschiedenis: