Kuifje 10, "Het geheim van De Eenhoorn" - Casterman, HC, 1e druk (1946)

Goede staat
1e druk, dus o.a. met gele rug, vermelding van jaartal 1946 bij de copyright en gedrukt op dik houthoudend papier.

Vrij frisse frontcover met plaatselijke schaafsporen en een kleine verwaterde inktkrabbel rechts onder de titel. Verder is het album onbeschreven. Ook de backcover is eerder fris van kleur en licht geschaafd, m.n. langs de randen. De rug vertoont veelal lichte schaafsporen maar bovenaan onbreekt wel een klein stukje De kopse randen van de covers zijn licht geschaafd en de hoeken zijn nog vrij scherp. Het binnenwerk zit vast in de band. De overgang tussen de schutbladen is niet helemaal gaaf, wat er op wijst dat het (deels) terug werd vastegezet, maar dit is sowieso erg netjes uitgevoerd. Alle bladen zitten ook nog vast in de naaidraad. Afgezien van de natuurlijke vergeling van het houthoudende papier, is het binnenwerk fris, met meestal opvallend gave bladranden.
Verkoper
Nederland € 9,00
België € 7,70
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 231,00
 
Biedgeschiedenis: