Doorlopende veiling

De klaagzang der verloren gewesten – Blackmore – luxe hc.

Nieuwstaat
Dit is het 2e deel uit de reeks “Klaagzang der verloren gewesten” in een luxe hc uitvoering, nl. Blackmore. Uitgegeven in 1994 door Dargaud in een oplage van 430 exemplaren, met een door Rosinski gesigneerde ex-libris. Inclusief een gevouwen en gedrukte schets van een pagina. Dit is 134/ 430. Dit alles in de originele noppen folie met sticker. Het boek is in groot formaat met zwart/wit tekeningen. Het geheel is in nieuwstaat.
Verkoper
Nederland € 6,75
België € 13,00
Naar België eventueel aangetekend: € 15,50
Zodra het geld op mijn rekening staat, stuur ik de boeken op. Mijn prijzen zijn exclusief verzendkosten. Binnen Nederland volgens de tarieven van PostNL. of UPS. (dan € 1,50 extra) Buiten Nederland op aanvraag. (eventueel via UPS - hier reken ik € 1,50 extra voor; ik moet er nl. in totaal 16 km voor rijden!)
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Niet verkocht
 
Biedgeschiedenis: