Pil (Joe Meulepas) - Originele tekening + Sticker + Volledige Hoplaboekjes

Goede staat
Originele cartoon:De Belgische Frank in het gedrag-De sociale onlusten.Oost-Indische inkt.Afmetingen: 26 x 17,5 cm
Zelzame sticker :Belasting,ja-De strop,nee!
De reeks Hoplaboekjes bestaan uit 6 titels,verhaaltjes van Luk van Nerum en illustraties van Pil.Enkele hebben een naam op binnenblad

Van 1948 tot 1964 tekende hij cartoons over bekende Vlamingen, de strip Doreke Das en een naamloze gagstrip over een schaduwfiguur in het tijdschrift De Vlaamse Linie. In de jaren 50 tekende hij de strips Kapitein Fok en Avonturen van de Wonderjager, door Kapitein Zeldenthuis in het tijdschrift Volksmacht. In die periode verschenen er ook regelmatig cartoons van Pil in dat tijdschrift. Vanaf 1952 nam hij regelmatig deel aan de terugkerende expositie Salon van de Vlaamse Humor. Van 1961 tot 1962 tekende hij ook de vedettestrip Het Manneke gebaseerd op de gelijknamige televisieserie in de krant Het Laatste Nieuws en het tijdschrift Kwik.
Verkoper

Waslainter

Nederland € 15,00
België € 10,00
Frankrijk € 18,00
Na betaling volgt de zending na 1 à 2 dagen. Verzendingskeuze mogelijk:ups,bpost ,mondial relay in samenwerking met postnl.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel sluit over :
Uw bod


Volgend minimum bod : €
Inclusief BTW.
 
Biedingen:
Hoe werkt het bieden?