De Rode Ridder 9, "De draak van Moerdal" - Standaard Boekh., sc, 1e druk (1958)

Goede staat tot zeer goede staat
De rug is mooi gesloten en hij vertoont geringe wrijfsporen; het originele witte lijntje is nog grotendeels zichtbaar. De front- en backcover zijn fris van kleur en vrij strak, met enkele lichte, onopvallende leeskreukjes. Lichte gomsporen op de binnenzijde van de frontcover, waar een naampje netjes werd verwijderd. Mooi binnenwerk dat origineel met de nietjes aan de cover zit. Het middenblad zit nog net vast in het bovenste nietje.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 50,00
 
Biedgeschiedenis: