Baard en Kale. Villa zonder zorg. Originele inkleuring van cover. Alternatieve versie. Willy Maltaite - (1983).

Zeer goede staat Will - Albino - Groot formaat (37x27)
Van het album - Villa zonder zorg - zijn door Will (Willy Maltaite) ooit 2 verschillende versie's van de inkleuring van de cover gemaakt in aquarel. Eéntje werd weerhouden, de andere is nooit aan het grote publiek getoond (dit kavel bevat die alternatieve versie).
Het gaat hier om de originele inkleuring van de cover van het album ooit bij Albino verschenen in hardcover versie. Dit is de nooit verschenen versie.
(Album is niet inbegrepen in de prijs - enkel 1 inkleuring)
Zeer weinig materiaal (en al zeker niet in kleur) op de markt van Will.

Verzendingen enkel met track en trace als pakket en extra verzekering. Potloodprijsje of prijsstickertje kunnen sporadisch voorkomen. Stel uw vragen voor het einde van de veiling. Diverse posters/affiches of prenten kunnen samen in één koker of als 1 pakket worden verzonden. Foto's ter ondersteuning van de beschrijving.
Verkoper
Nederland € 10,95
België € 9,95
Frankrijk € 14,00
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 281,00
 
Biedgeschiedenis: