Suske en Wiske - De Tuftuf Klub - Alle krantenstroken uit 1951

Wisselende staten - Willy Vandersteen
Alle stroken (110 strip + de aankondigingsstrook) van de Suske en Wiske Strip De Tuftuf Klub (later Tuf-tuf-club) zoals ze verschenen in de krant in 1951.
Van het eerste strookje ontbreekt ongeveer de helft. De titelstrook is wat meer gevlekt en achteraan geplakt. In de laatste stroken zitten wat grotere scheuren en kappen. Maar over het algemeen zijn alle stroken in goede staat voor dit type uitgave. Mis deze kans niet om dit Suske en Wiske verhaal te lezen zoals het meer dan 70 jaar geleden gebeurde door de eerste lezers!

In de gewone veilingen bied ik ook heel wat Vandersteen-materiaal waaronder kranten en knipsels aan. Aarzel niet om ook hier uw kans te wagen en de verzending te combineren.
Verkoper

Nuwaragorn

Nederland € 10,50
België € 7,00
Frankrijk € 10,50
Verzending is mogelijk via BPost, PostNL en Mondial Relay.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel sluit over :
Uw bod


Volgend minimum bod : €
Inclusief BTW.
 
Biedingen:
Hoe werkt het bieden?