Robbedoes album 24 - Dupuis, HC met linnen rug, 1e druk (1948)

Goede staat
Het betreft de variant met onderaan de backcover een opdruk zowel een Nederlands als een Belgisch Dupuis-adres. Deze variant ontbreekt nog steeds in sommige catalogi.

Het aangeboden exemplaar heeft een complete rug die wel wat verkleuring en plaatselijke vlekjes vertoont. De frontcover is fris van kleur en lichtgeschaafd in de rechterbenedenhoek. De backcover vertoont vrij algemene wrijfplekjes. Eveneens wrijfsporen op de randen, met hier en daar wat bloot karton. Het binnenwerk zit vast in de band, al zijn vooraan tapesporen te zien, dus op deze plek vermoedelijk terug vastgezet. Op het voorste schutblad werd tevens een naam geschreven. Achteraan zit het boekblok origineel vast, met ongeschonden schutblad. Het album is compleet en de weekbladen verkeren in prima staat. Het middenblad van weekblad 419 vertoont lichtgekartelde randen (zie foto) en werd dus mogelijk terug vastgezet in de nietjes. Soms werd een kruiswoordpuzzel (deels) ingevuld met potlood.
Nederland € 10,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 67,00
 
Biedgeschiedenis: