Bob et Bobette, "La Clef de bronze" - Collection du Lombard, hardcover, 1e druk/EO (1957)

Goede staat - met Kuifje-punten
Deze Franse uitgave van "De bronzen sleutel" verscheen, in tegenstelling tot de Nederlandstalige versie, in de Lombard Collectie. Zoals vele andere albums uit deze collectie, is de uitgave achteraan voorzien van Kuifje-punten (Points Tintin).

Het aangeboden exemplaar heeft een mooie complete rug met licht geschaafde uiteinden. De frontcover vertoont wat krasjes maar is eerder fris van kleur. Backcover met iets meer wrijfsporen maar toch nog vrij fris. Tevens lichte wrijfsporen op de randen, maar enkel op de hoekjes is wat bloot karton zichtbaar. Het binnenwerk zit nog goed vast in de band en in de naaidraadjes. Naamsvermelding in potlood op de titelpagina. De ondermarges zijn heel licht gegolfd en soms wat bevlekt. In het achterste schutblad werden een drietal scheurtjes in de rand netjes verlijmd. De Kuifje's-punten zijn aanwezig.
Nederland € 12,50
België € 7,50
Wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel sluit over :
Uw bod


Volgend minimum bod : €
Inclusief BTW.
 
Biedingen:
Hoe werkt het bieden?