Suske en Wiske - Monopoly - 1x gelimiteerd bordspel - incl. stripalbum 'Het machtige Monopoly' - in seal - Eerste druk - (2001)

Goede staat - cover verkleurd - voorts in seal
Fraai geheel van een speciaal Suske e Wiske bordspel van Monopoly.
Het spel bevat;
- spelbord met de figuren van Suske en Wiske, Lambik, Sidonia en Jerom.
- Unieke strip uitgave met de spelregels - nooit eerder uitgegeven!
- Tevens zijn er 28 eigendomsbewijzen, 16 kans en algemeen fonds kaarten, 1 pakket geld, 32 huizen, 12 hotels en 2 dobbelstenen aanwezig.

Het spelbord is 50,5 x 50,5 cm.
De doos is 40 x 27 x 6,5 cm. . Het geheel is in een goede staat. De doos zit wel in de originele seal, maar heeft helaas teveel zonlicht gehad. De gehele doos is verkleurd. Tevens hebben de 2 linker hoekjes van de doos een buts/deuk. Uiteraard is de inhoud compleet en nieuw en niet verkleurd. Er kan dus gewoon gelezen en gespleed worden!

Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving. Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden. U kunt het item ook afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel.

Fijne veiling en blijf gezond! Stripwinkel Barabas!
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 12,50
Frankrijk € 21,00
Let op! Postnl is gestopt met het afgeven van briefjes bij "niet thuis" Uw pakje wordt dan naar een afhaal locatie gebracht. U dient zelf met de trackingscode op Postnl.nl uw pakje in de gaten te houden. Kosten worden op u verhaald bij retour pakjes.
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 46,00
 
Biedgeschiedenis: