Bosschaert, Jan - Prent - striplezend sexy meisje met een knipoog naar Suske en Wiske, Nero ... - (1990)

Goede staat
Fraai lot met een print van Jan Bosschaert uit 1990. Dit betreft een fraai exemplaar in oplage 500. Gesigneerd.

Formaat 59 x 47,5 cm. De print heeft ingelijst gezeten en is door de Inlijster voorzien van een strookje tape, welke werd bevestigd op de helft van de print en op de andere helft van het Passe-Partouts, voorts is geheel in een goede staat.

Wordt verzekerd verzonden in een koker welke ook weer wordt verpakt in een kokerdoos, dus dubbele bescherming! Afhalen geniet wel de voorkeur, om het kreuken en oprollen van de zeefdruk te vermijden. De keuze is aan u.

Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden. U kunt het item ook op afspraak afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel na 9 februari. Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving.

Fijne veiling en blijf gezond! Stripwinkel Barabas!

Let op! Door de Lockdown, zijn er ernstige vertragingen bij de post. De aangegeven duur van ontvangst kunnen wij niet garanderen. We versturen meestal direct na ontvangst betaling. Maar we zijn echt afhankelijk van de post!
Verkoper
Nederland € 15,00
België € 25,00
Frankrijk € 30,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 90,00
 
Biedgeschiedenis: