Biggles 17, "Mato Grosso" - Standaard, sc, 1e druk (1968)

Goede staat tot zeer goede staat
Prima exemplaar van één van de meer gezochte delen uit de reeks. Het album heeft een gesloten rug met oppervlakkige wrijfsporen. Zowel de frontcover als de backcover zijn fris van kleur en grotendeels strak, al vertonen ze wel leeskreukjes centraal weglopend van de rug. Mooi binnenwerk dat nog perfect met de nietjes aan de cover vastzit. Ook het middenblad zit mooi in de nietjes. De eerste pagina's vertonen een lichte verticale oneffenheid in de rechterbenedenhoek (vermoedelijk ontstaan in de binderij). Verder zijn de bladspiegels fris. Het album is onbeschreven.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 21,00
 
Biedgeschiedenis: