Suske en Wiske 32 - sc - (Taiwan uitgave) - Archief exemplaar Standaard Uitgeverij - Met Fraaie tekening Paul Geerts - (1992)

Zeer goede staat Paul Geerts
Softcover - Taiwan uitgave met fraaie fan-tekening getekend en gesigneerd door Paul Geerts. .

Deze albums hebben een zeer slechte lijmlaag. Het album is opengeklapt geweest voor het maken van de tekening, met daardoor een boekblok half los van de cover. Dat is het probleem bij deze uitgaven uit Taiwan, een keer het album open doen en de lijmlaag springt los.

Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden. U kunt het item ook afhalen op afspraak in onze stripwinkel in 's Gravendeel. Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving.

Fijne veiling en blijf gezond! Stripwinkel Barabas!

Let op! Door de lockdown, zijn er ernstige vertragingen bij de post. De aangegeven duur van ontvangst kunnen wij niet garanderen. We versturen meestal direct na ontvangst betaling. Maar we zijn echt afhankelijk van de post!
Verkoper
Nederland € 8,00
België € 10,00
Frankrijk € 19,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 32,00
 
Biedgeschiedenis: