Kleine Zondagsvriend - Album 21 - De Vlijt, HC met linnen rug, 1e druk (1955)

Goede staat - met o.a. Tom Poes
Bevat de weekbladen 28 tot en met 52 uit 1955. Met afleveringen van o.a. Tom Poes ("Tom Poes en de leerling-tovenaar", "Tom Poes en het giechelgas" en Tom Poes en het klerenkoffertje". De weekbladen zijn compleet met bijvoegsel. Zoals geweten, werden deze steeds achter de weekbladen toegevoegd, zodat de paginanummering onlogisch lijkt, maar dat is dus volkomen normaal bij de bundelingen van KZV.

Het aangeboden exemplaar heeft een complete rug waar bovenaan wel het reeksnummer werd geschreven. De covers zijn relatief fris van kleur maar wel met wrijfsplekjes. Ook de randen zijn plaatslijk geschaafd, zodat hier en daar wat bloot karton zichtbaar is, m.n. ter hoogte van de hoekjes. Zeer mooi binnenwerk. Het boekblok zit nog perfect vast in de band en de schutbladen zijn ongeschonden. Ook de weekbladen zijn doorgaans erg mooi. Enkele netjes verlijmde inscheuringen (foto's 13-15). Het album is onbeschreven.
Nederland € 10,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 19,00
 
Biedgeschiedenis: