Johan en Pirrewiet 7, "De zwarte pijl" - Dupuis, sc, 1e druk (1959)

Redelijke staat
Een gezocht album, maar het aangeboden exemplaar verkeert in wat mindere staat, met meerdere mankementen. De rug werd herlijmd en hij vertoont duidelijke slijtage: de toplaag ontbreekt en op enkele plaatsen ontbreekt ook het onderliggende karton. De covers vertonen kreukjes en sporen van verwijderde tape tegen de rug aan. Eveneens tegen de rug aan werden de covers op enkele plaasten bijgekleurd. Sporen van verwijderde stukjes tape tussen titelpagina en de binnenzijde van de cover, dus vermoedelijk terug vastgezet in de cover. De bladspiegels van het binnenwerk zijn echter fris en alle bladen zitten ook nog vast in de katernnietjes. Het album is onbeschreven.
Verkoper
Nederland € 7,50
België € 7,50
Album wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 47,00
 
Biedgeschiedenis: