Doorlopende veiling

Suske en Wiske – 83A – De straatridder – 1968.

Zeer goede staat
Dit is een van de eerste boekjes uit de geplastificeerde vierkleurenreeks, uitgegeven op 1/6/68. Depotnummer: D/1968/0034/126. Zonder ISBN nummer!
Het boekje is een 1ste druk van een heruitgave en is in erg mooie conditie, met enkele beperkingen: 1. Het platificee laat op de naad ietsje los; beetje lucht tussen (veel voorkomend euvel in deze reeks). 2. In de rechter hoek van de voorkaft zit een héél kleine, weinig opvallend, vouwtje van 1½ cm. Het binnenwerk is verder erg mooi. Achterkant erg mooi. Nummer goed leesbaar. Er is niets in of op het boekje geschreven.

Verkoper
Nederland € 4,10
België € 7,75
Naar Belgë zonder T&T.
Zodra het geld op mijn rekening staat, stuur ik de boeken op. Mijn prijzen zijn exclusief verzendkosten. Binnen Nederland volgens de tarieven van PostNL. of UPS. (dan € 1,50 extra) Buiten Nederland op aanvraag. (eventueel via UPS - hier reken ik € 1,50 extra voor; ik moet er nl. in totaal 16 km voor rijden!)
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 13,50
 
Biedgeschiedenis: