Suske en Wiske 33, "De geverniste zeerovers" - Standaard, sc, 1e druk (1958)

Goede staat
Het aangeboden exemplaar verkeert in goede staat. De rug vertoont wrijfsporen en lichte afronding aan de uiteinden, maar hij is verder goed gesloten. De covers zijn heel licht beduimeld en ze vertonen geringe leeskreukjes. Het binnenwerk en de cover zitten nog mooi met de nietjes aan mekaar. Het middenblad zit vast in het bovenste nietje. Meestal frisse bladspiegels, maar sommige pagina's toch met wat vlekjes (zie bijv. foto 11). Het album is onbeschreven.
Verkoper
Nederland € 7,50
België € 7,50
Kavel wordt met traceercode verzonden na ontvangst van betaling. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 90,00
 
Biedgeschiedenis: