De Blauwbloezen 2 - "Van Noord naar Zuid" - Dupuis, sc, 1e druk (1972)

Zeer goede staat tot bijna nieuwstaat
1e druk, o.a. te herkennen aan de titellijsten achteraan in het album, waar bij de reeks Baard en Kale de laatst vermelde titel "Baard en Kale tegen de Cobra" is (bij de bijna-identieke 2e druk staat ook nog "De vervloekte rots" verrmeld).

Het aangeboden exemplaar verkeert in uitstekende staat. Het album heeft een gave rug en erg frisse covers, met enkel in de bendenhoek van de voorzijde enkele heel geringe, oppervlakkige kreukjes. Het binnenwerk zit nog opvallend strak in de cover. De bladspiegels zijn erg fris. Het album is geheel onbeschreven.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 29,50
 
Biedgeschiedenis: