Doorlopende veiling

Suske en Wiske - De Ringelingschat (Quasi alle krantenstroken 1951)

Goede staat Willy Vandersteen - Zeldzaam en bijzonder
Lot met quasi alle strookjes van het Suske en Wiske avontuur De Ringelingschat zoals ze in 1951 in de krant verschenen. Het gaat om 107 stroken van de 110 stroken. De aankondingsstroken, strook 1, strook 25 en strook 98 ontbreken. Uniek en amusant aan de stroken is het taalgebruik van Lambik, een soort mengelmoes van Duits en Nederlands, dat uiteindelijk zou verdwijnen in de albumuitgaves in de vierkleurenreeks.

Stroken zijn over het algemeen in goede staat, enkel de eerste 2 hebben een inktvlek. Soms een klein scheurtje of een kleine snee van de schaar.

Neem zeker ook een kijkje in mijn andere aanbiedingen met werk van Willy Vandersteen. Door meerdere aankopen te combineren kan u sterk besparen op verzendkosten.
Verkoper

Nuwaragorn

Nederland € 10,50
België € 7,80
Frankrijk € 10,50
Verzending is mogelijk via BPost, PostNL en Mondial Relay.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 120,00
 
Biedgeschiedenis: