Spirou, Album 21 - Dupuis, HC, 1e druk/EO (1947)

Goede staat
Bundeling van de weekbladen Spirou n°455 t/m 471 uit 1947.

Het aangeboden exemplaar heeft een complete rug met een donker vlekje in het onderste gedeelte. De covers zijn plaatselijk heel licht beduimeld. Zeer beperkte verkleuring tegen de rug aan. De randen zijn grotendeels erg goed, plaatselijk met lichte wrijfsporen, zodat vooral op de hoekjes een klein beetje bloot karton zichtbaar is. Het boekblok zit vast in de band, al is er beperkte speling ter hoogte van de schutbladen. De weekbladen verkeren in prima staat. Het album is compleet en onbeschreven.
Nederland € 10,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 33,00
 
Biedgeschiedenis: