Robbedoes verzamelde nummers 51 - Dupuis, HC, 1e druk (1955)

Goede staat tot zeer goede staat
Het aangeboden exemplaar heeft een complete rug met geringe slijtage aan de uiteinden. De covers vertonen plaatselijk wrijfsporen en achteraan ook enkele vlekjes. De zijrand van de backcover vertoont centraal een gedeukt stukje met twee kleine breuklijntjes. Het binnenwerk is zeer mooi. Het boekblok zit perfect vast in de band en de schutbladen zijn ongeschonden. Erg mooie weekbladen. Het geheel is onbeschreven.
Nederland € 10,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 69,00
 
Biedgeschiedenis: