Suske en wiske 2, "De vliegende aap" - Standaard, sc, 2e druk (1949)

Zeer goede staat
2e druk uit 1949, herkenbaar aan de backcover met vermelding van de nummers 7 "De witte uil" en 8 "Bibbergoud" als albums in voorbereiding.

Het betreft een prima bewaard exemplaar met een lichtgeschaafde maar nog mooi gesloten rug. De cover vertoont geringe kreukjes, m.n. tegen de rug aan en in de hoekjes. In de linkerbovenhoek werd het reeksnummer 2 geschreven; tevens zijn twee kleine streepjes/vlekjes zichtbaar. De covertekening zelf oogt nog erg fris. Ook de backcover is fris, met zeer geringe kreukjes. Alles zit nog perfect vast in de nietjes, ook het middenblad. De titelpagina vertoont lichte gomsporen waar vermoedelijk een naampje werd vewijderd. Het binnenwerk vertoont een vlekje tegen de onderrand aan, maar verder zijn de bladspiegels doorgaans fris. Pagian's 23/24 met een klein scheurtje in de ondermarge.
Alle pagina's werden gefotografeerd.
Nederland € 10,00
België € 8,00
Kavel wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 190,00
 
Biedgeschiedenis: