Ravian - Integraal - Nrs. 1 t/m 7 - minus 4 - HC - 2017 - 2018

Nieuwstaat
Albums komen uit privé collectie. Allen in nieuwstaat.
De personages van Ravian en Laureline zijn ontsproten aan de levendige fantasie van Pierre Christin en Jean-Claude Mézières, twee reuzen van de Negende Kunst. Hun beroep? Tijdruimte-agenten. Aan boord van een door de planeet Galaxity gecharterd ruimtetuig doorkruisen ze tijdparadoxen en sterrenstelsels. Ze verschenen voor het eerst in het weekblad Pilote in 1967. Dankzij een flinke dosis vernuft en branie schopte de serie het al heel snel tot dé absolute referentie voor de fans van sciencefictionstrips.
Nederland € 15,00
België € 11,00
Frankrijk € 35,00
Betaling binnen de 5 dagen. Bij niet aangetekende verzending is de koper verantwoordelijk voor het gekochte kavel. goederen kunnen worden afgehaald. betaling faciliteiten : casch overschrijving. Goederen kunnen worden : opgehaald. verzenden via dpd verzenden aangetekend B-post
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 135,00
 
Biedgeschiedenis: