Kuifje - Avontuur in de Alpen - Kuifje in Zwitserland - [parodie] - Luxe hc met linnen rug met stoffen omslag - 1e druk - (1983)

Zeer goede staat tot quasi nieuwstaat
Mooie hardcover met linnen rug. In een oplage van 1000 genummerde exemplaren. Echter zijn er maar een paar albums verschenen met de Stoffen omslag "Avontuur in de Alpen" - Zeer lichte sleet aan de randen van het stofomslag, voorts is het geheel in een quasi nieuwstaat. (een potloodprijsje is mogelijk).

Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving. Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden. U kunt het item ook afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel.

Fijne veiling en blijf gezond! Stripwinkel Barabas!
Verkoper
Nederland € 8,00
België € 12,50
Frankrijk € 21,00
Let op! Postnl is gestopt met het afgeven van briefjes bij "niet thuis" Uw pakje wordt dan naar een afhaal locatie gebracht. U dient zelf met de trackingscode op Postnl.nl uw pakje in de gaten te houden. Kosten worden op u verhaald bij retour pakjes.
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 75,00
 
Biedgeschiedenis: