De werelden van Thorgal: Kriss van Valnor 1: Ik vergeet niets! - luxe hardcover - eerste druk (2012)

Nieuwstaat gesigneerde ex-libris
Luxe uitgave van het eerste verhaal uit de Thorgal spin-ff rond Kriss van Valnor. Hardcover met linnen rug, met extra acht pagina's met schetsen en tekeningen en door Sente en De Vita gesigneerde ex-libris, uit een oplage van 600 stuks.

Album in absolute nieuwstaat, in originele seal. De ex-libris is meegeseald, de afbeelding is van de ex-libris van een ongeseald album, ter illustratie.

Verzending aangetekend, met MyParcel. Verzendkosten worden uiteraard gecombineerd. Afhalen in Alkmaar op afspraak is ook mogelijk.


Verkoper
Nederland € 8,95
België € 11,00
Frankrijk € 17,00
Wij combineren verzendkosten (Post.nl tarieven voor Nederland, MyParcel tarieven voor België) en sturen de strips goed verpakt op. Je betaalt bij ons geen verpakkingskosten! Op afspraak kun je de door jou gewonnen kavels ook ophalen in Alkmaar.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant Paypal
Kavel sluit over :
Uw bod


Volgend minimum bod : €
Inclusief BTW.
 
Biedingen:
Hoe werkt het bieden?