Kuifje 11, "De schat van Scharlaken Rackham" - Casterman, HC, 1e druk (1947)

Goede staat
1e druk, dus o.a. met gele rug, en copyright 1947.

De covers zijn nog fris van kleur en vertonen geringe wrjfsporen. Rechtsbovenaan de frontcover is een klein blauw streepje zichtbaar, mogelijk een inktvlekje. Verder is het album onbeschreven. De kopse randen van de covers kennen wat oppervlakkige slijtage, zodat ter hoogte van de onderste hoekjes een beetje bloot karton zichtbaar is. De gele rug is grotendeels prima, maar de uiteinden vertonen wel wat afronding. De schutbladen zijn ongeschonden. Het houthoudende papier vertoont typische lichtbruine verkleuring. De bladranden zijn meestal gaaf, maar toch een tweetal bladen met een klein scheurtje in de marge.
Verkoper
Nederland € 9,00
België € 7,70
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 211,00
 
Biedgeschiedenis: