Suske en Wiske - De Zingende Zwammen - Luxe Groot Formaat - NL uitgave met nl cover - oplage 46 - 1e druk - 2020

Nieuwstaat - Gesigneerd door dochters Vandersteen
Op 24 mei werd het complete verhaal van Suske en Wiske 40 - De Zingende Zwammen geveild. Bij elke pagina zat een groot formaat luxe album - Dit album had een NL en een FR cover - in oplage 54 - gesigneerd door beide dochters van Vandersteen. Tevens werd er in een oplage van 46 de rest van de 100 albums aangevuld met een Nederlandse cover en andere achtercover. Deze albums kregen de nummers 1 t/m 46.

Dit is zo'n Nederlandse groot formaat - het album is ook gesigneerd door de dochters van Vandersteen. Nieuwstaat.

Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden. U kunt het item ook afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel. Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving.

Fijne veiling en blijf gezond! Stripwinkel Barabas!

Let op! Door de lockdown, zijn er ernstige vertragingen bij de post. De aangegeven duur van ontvangst kunnen wij niet garanderen. We versturen meestal direct na ontvangst betaling. Maar we zijn echt afhankelijk van de post!
Verkoper
Nederland € 15,00
België € 15,00
Frankrijk € 25,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 295,00
 
Biedgeschiedenis: