"Het uitzonderlijke leven van Jean-Baptiste de la Salle" - Jonas, linnen HC met stofwikkel, 1e druk (1979)

Goede staat tot zeer goede staat - nr 225/500 ex.
Hardcover in rood linnen en met stofwikkel, uitgegeven in een beperkte oplage van 500 genummerde exemplaren. Het aangeboden exemplaar draagt het nummer 00225. Dit is één van de 490 exemplarenn zonder originele pagina.

De stofwikkel is iets groter dan het album, waardoor de randen van de wikkel plaatselijk getoucheerd zijn, m.n. aan de bovenzijde (zie laatste foto). Het album zelf vertoont aan de buitenzijde nauwelijks gebruikssporen. Binnenin is er lichte plaatselijke slijtage tussen het eindblad en de laatste pagina (zie voorlaatste foto).
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 23,00
 
Biedgeschiedenis: